Voortsche Live

Een nieuwe LIVE muziekavond in Voorthuizen.

Daar waar we goede herinneringen bewaren aan de jaarlijks terugkerende ‘Back tot he Sixities’ avonden in het Trefpunt, het oude dorpshuis: jaarlijks een bomvolle zaal, het gezellig weerzien van oude bekende, de goede sfeer en LIVE muziek van de bovenste plank. Voor ons reden VOORTSCHE LIVE te lanceren. Het moet toch mogelijk zijn om soortgelijke muziekavond vol adrenaline verhogende Rock’n Roll, 70’s & 80’s en Classics weer van nieuw elan te kunnen voorzien.

Voor de eerste editie komt uit Arnhem en Harderwijk de swingende band Doctors Orders. De roots van deze band liggen in de Engelse Pubrock, lees: Dr. Feelgood en wordt aangevuld met Rhythm & Blues covers van CCR, Brain Ferry, Stray Cats, Red Devils en meer uit dit genre.

Uit Barneveld en directe omgeving de tweede LIVE band van deze avond: Rebel Rooster. Deze top coverband brengt herinneringen van met name de jaren ’70 en ’80. Denk aan de Stones, Metallica, U2, Brood, Bruce Springsteen en vele anderen. Bij uitstek de meest geschikte DJ voor dit tijdperk en het vol draaien van de pauzes is DJ Melvin uit Barneveld.

Locatie: Ontmoetingscentrum de Eng, Rochetstraat 2, Voorthuizen
Zaal open 19:30 uur

Voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Online op www.valleitickets.nl €17,50 excl €1 reserveringskosten of directe verkoop €17,50 in Ontmoetingscentrum de Eng