Webshop

Ga naar de webshop om te bestellen

Nieuws

 • Terug van weggeweest

  Ook al vriest het buiten niet meer de Voortsche Vorst is weer verkrijgbaar in de winkels en de webshop!

  Lees meer: Terug van weggeweest

 • Zie ik Dubbel?

  Ons volgende bier is vanaf heden verkrijgbaar. Een heerlijke Voortsche Dubbel die het hele jaar geserveerd kan woorden.

  Lees meer: Zie ik Dubbel?

 • Brouwlokaal

  Onder grote belangstelling is drie maart 2018 het Voortsche Brouwlokaal geopend door de Barneveldse wethouder van den Hengel.   Ons brouwlokaal staat op het terrein van de Familie Pater aan de  Zeumerseweg (5a) te Voorthuizen. Hier bedenken wij onze biertjes en brouwen ze de eerste keren. Naast onze eigen brouwactiviteiten organiseren wij workshops bierbrouwen voor groepen (bijv. team building) en individueel via open inschrijving.   ...

  Lees meer: Brouwlokaal

De Dubbel

dubbel

 

 

Voortsche Dubbel is een zacht lichtzoet donkerbruin bier. Rond van smaak en klein bittertje en zeer aangenaam geurend met een vleugje banaan.

Dubbel heeft een alcoholpercentage van 7%.

De Dubbel is een resultaat van de diverse workshops die we hebben gedaan. Door steeds weer de ingredienten iets aan te passen en verschillende maisch-schema's zijn we tot dit mooie bier gekomen.

Door het toepassen van zowel gekarameliseerde en gebrande moutsoorten, bijpassende hopsoorten en uiteraard een speciale gist heeft de Dubbel zijn eigen plek in ons Voortsche assortiment gekregen.

Voortsche Dubbel is verkrijgbaar in 33 cl buikflesjes met statiegeld en soms op tap bij vele horeca- en recreatiebedrijven in en om Voorthuizen.

Voortsche Dubbel wordt het lekkerst gedronken uit het 'Voortsche' bierglas op een temperatuur tussen de 8 en 10°C.