Webshop

Ga naar de webshop om te bestellen

Nieuws

 • Terug van weggeweest

  Ook al vriest het buiten niet meer de Voortsche Vorst is weer verkrijgbaar in de winkels en de webshop!

  Lees meer: Terug van weggeweest

 • Zie ik Dubbel?

  Ons volgende bier is vanaf heden verkrijgbaar. Een heerlijke Voortsche Dubbel die het hele jaar geserveerd kan woorden.

  Lees meer: Zie ik Dubbel?

 • Brouwlokaal

  Onder grote belangstelling is drie maart 2018 het Voortsche Brouwlokaal geopend door de Barneveldse wethouder van den Hengel.   Ons brouwlokaal staat op het terrein van de Familie Pater aan de  Zeumerseweg (5a) te Voorthuizen. Hier bedenken wij onze biertjes en brouwen ze de eerste keren. Naast onze eigen brouwactiviteiten organiseren wij workshops bierbrouwen voor groepen (bijv. team building) en individueel via open inschrijving.   ...

  Lees meer: Brouwlokaal

Verkoop en Distributie

De Voortsche streekbieren zijn exclusief verkrijgbaar binnen een straal van 25 kilometer rond Voorthuizen in zowel horeca als in winkels. Als u geinteresseerd bent in ons bier, stuur ons een bericht via het contactformulier en wij komen graag bij u langs. Wij hebben geen aparte verkopers dus u spreekt direct met de brouwers Edwin, Jan, Raymond, Johan en Gert ( behalve het  contactformulier kunt u ons ook direct mailen via onze voornaam @voortschebieren.nl) 

glas

Horeca en winkels kunnen ook direct bestellen door te bellen of te mailen met onze twee distributeurs. Zij leveren flessen in dozen en fusten maar ook de speciale glazen en viltjes. 

 • Gall & Gall Voorthuizen tel: 0342 473 700 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Wijnwinkel Barneveld tel: 0342 490 060 mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Onze bieren worden o.a. geschonken bij onderstaande horecagelegenheden:

Verkoop aan particulieren wordt gedaan in de volgende winkels.  Cadeauverpakkingen met kruikjes, glazen, viltjes en openers zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Wilt u ook op bovenstaande lijst? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we passen het direct aan.

Verspreidingsgebied Voortsche Bieren

Regio